fbpx
BEDRIJFSVIDEO - Paulien Kluver Film & Photography
19242
page-template-default,page,page-id-19242,wp-custom-logo,theme-nouveau,nouveau-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

BEDRIJFSVIDEO

Wil je een bedrijfsvideo of testimonialvideo laten maken?

 

Met een professionele, creatieve video zorg ik ervoor dat jij jouw doelgroep aanspreekt. Hier vind je alle informatie over mijn werkwijze en de tarieven.

Bedrijfsvideo voor DOIJ Kozijnonderhoud

Dit is de bedrijfsvideo, die ik maakte voor DOIJ Kozijnonderhoud. Zij wilden graag een bedrijfsvideo, die op een leuke, luchtige manier hun werkwijze in de praktijk laat zien. Geen gladde corporate video dus, maar een meer persoonlijke en directe aanpak

 

Zo’n bedrijfsvideo is een perfecte manier om te vertellen en te laten zien wat je bedrijf doet en waar jouw bedrijf voor staat. Bovenal laat een goede bedrijfsvideo zien wat jullie bedrijfskarakter uniek maakt en met welke klanten je het liefst werkt. Het fijne gevolg daarvan is, dat je met zo’n video meer van jouw soort ideale klanten aantrekt.

Mijn werkwijze bij bedrijfsvideo’s, wat krijg je precies en wat is je investering?

 

Een bedrijfsvideo kun je op verschillende manieren invullen, of je nu een start-up runt, tot het MKB behoort of voor een stichting of coöperatie werkt. Vooraf hebben we natuurlijk een goed gesprek over het doel van je bedrijfsvideo, wat jullie onderneming uniek maakt, hoe jullie werken en wat jullie wensen zijn.

 

 • ik maak naar aanleiding van ons eerste gesprek een offerte
 • is de offerte akkoord, dan maak ik alvast een beknopt script, wat ik je mail voor eventuele aanvullingen
 • dan doe ik video-opnames op locatie van het bedrijf, of op meerdere locaties
 • montage van de video, beeld- en geluidsnabewerking, evt. muziek eronder
 • plaatsing logo in gehele video
 • ondertiteling
 • afgemonteerde video duurt tussen ca. 2-4 minuten
 • 1 revisieronde, waarin evt. gewenste aanpassingen aan de gemonteerde video gedaan kunnen worden
 • je investering: hangt van je wensen en de opnameduur af! Ik maak graag een offerte op maat voor je. Maar om een idee te geven: een bedrijfsvideo als deze hierboven, die ik voor DOIJ Kozijnonderhoud maakte, kost vanaf € 1.795,- excl. BTW

Wil je nu eindelijk met video aan de slag om je bedrijf in the picture te zetten?

Testimonialvideo’s  in opdracht van Stouten en Wijnen Accountants

 

Hier zie je twee van de vier testimonialvideo’s die ik maakte voor Stouten en Wijnen Accountants.

Wat is een testimonialvideo?

In een testimonialvideo, vertelt de klant over zijn/haar fijne samenwerking met jouw bedrijf. En laat ik natuurlijk ook die fijne samenwerking en goede band zien. Zo’n video heeft een enorme overtuigingskracht, omdat potentiële klanten daadwerkelijk uit de mond van jouw huidige klant horen waarom ze zo graag met jouw bedrijf zaken doen. Bovendien is het gebruik van video op je bedrijfswebsite een uitstekend middel om hoger in Google ranking te komen en ben je dus online veel beter vindbaar.

Mijn werkwijze bij een testimonialvideo en jouw investering

 

 • ik ga samen met jou/een van je medewerkers naar een van je favoriete klanten en maak daar video-opnames op locatie (max 1,5 uur)
 • ik film sfeerbeelden binnen het bedrijf, jullie samenwerking/gesprek en ik neem een kort testimonial interview af met jullie klant over de samenwerking
 • montage van de video, beeld- en geluidnabewerking, evt. muziek eronder
 • plaatsing logo in geheel video
 • afgemonteerde video duurt ca 1-2 minuten
 • 1 revisieronde, waarin evt. gewenste aanpassingen aan de gemonteerde video kunnen worden gedaan
 • ondertiteling
 • Investering voor de testimonialvideo: € 625,- excl. 21% BTW

Wil jij een bedrijfsvideo of testimonialvideo laten maken? Neem dan contact op:

Meer voorbeelden van bedrijfsvideo’s en testimonialvideo’s

Introductievideo ViaCrea Creatieve Communicatie Coaching in opdracht van Reflectit Communicatiepartners. Deze introductievideo is de eerste video van een serie van vier voor een online training.

Bedrijfsvideo voor GenG Maairobots van een installatie bij Waterschap Rivierenland.

Bedrijfsvideo in opdracht van Stouten en Wijnen Accountants. Doel was een introductie van hun bedrijf; laten zien wie zij zijn en waar ze voor staan.

Deze testimonialvideo/klantreviewvideo is er eentje uit een serie van 4 testimonialvideo’s die ik maakte in opdracht van Aaim Organisatiecultuur en Strategie.