fbpx
Nieuwe website, nieuwe blog: frisse start! - Paulien Kluver Film & Photography
fotografie, ondernemen, portret, Paulien Kluver, portretfotografie, foto
fotografie, ondernemen, portret, Paulien Kluver, portretfotografie, foto
17631
post-template-default,single,single-post,postid-17631,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-nouveau,nouveau-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Nieuwe website, nieuwe blog: frisse start!

Nieuwe website, nieuwe blog: frisse start!

IK © Paulien Kluver

IK © Paulien Kluver

Hallo! Fijn dat je hier bent.

Vandaag begin ik mijn nieuwe blog, als aanvulling op mijn website.

Misschien heb je het al gezien: ik ben fotograaf, beelddenker en ondernemend creatief! Gespecialiseerd in authentiek portret. Mijn passie voor fotografie, ondernemen, vrijheid en creativiteit is het in het afgelopen jaar zo enorm gegroeid, dat ik over mijn deze dingen wil schrijven. Tevens is dit een beeldblog: de schoonheid die ik zie in ogenschijnlijk heel gewone situaties, fotografeer ik en plaats ik op deze blog. Zo zie je mijn visie op het dagelijks leven!

Waar ik over ga schrijven en beeldbloggen?

Over lopende fotografieprojecten, over mezelf: wie ik ben en waarom ik fotografeer, over het  het ondernemen als creatief en de soms chaotische combinatie met het ouderschap. Maar ook post ik ter inspiratie; werk van andere kunstenaars en fotografen die ik bewonder.

Deze blog is een plek om mijn gedachten te verzamelen en met de wereld te delen. Maar vooral is deze blog een plek voor interactie: heel graag hoor ik ook jouw mening en ervaringen. Schroom niet om een reactie achter te laten!

Tot snel!

 

Paulien Kluver

Ik ben fotograaf; gespecialiseerd in verhalende zakelijke portretten en websitefotografie. Ik maak professioneel fotografisch beeld dat communiceert en raakt. Dat doe ik voor voor zelfstandig ondernemers, bedrijven en organisaties.