fbpx
Zelfverzekerder voor de camera: 3 tips - Paulien Kluver Film & Photography
19815
post-template-default,single,single-post,postid-19815,single-format-standard,wp-custom-logo,theme-nouveau,nouveau-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Zelfverzekerder voor de camera: 3 tips

Zelfverzekerder voor de camera: 3 tips

Uit mijn poll op LinkedIn en Instagram bleek dat veel mensen zichzelf niet fotogeniek vinden en zich ongemakkelijk voelen voor de camera. Zo zonde!
😰 Want daardoor kan de drempel om jezelf regelmatig online te laten zien hoog worden. Terwijl het juist zo belangrijk is het gezicht achter het bedrijf te laten zien; mensen doen graag zaken met mensen.
In deze video geef ik je 3️⃣ tips waarmee jij een stuk comfortabeler voor de camera staat en jezelf vaker online durft te laten zien 💪🏻
❤️ Wil je daadwerkelijk aan de slag onder mijn begeleiding?
Ik geef je in mijn workshop “Zo doe je een succesvolle fotoshoot met jezelf” tools om mooiere foto’s te maken, een duidelijk stappenplan en… je gaat een fotoshoot doen met jezelf! Na afloop bespreek ik jullie foto’s in een live sessie, waar je mij ook alle vragen mag stellen die je dan nog hebt.
We starten op 17 maart 2021. Alle info vind je op deze pagina.

Paulien Kluver

Ik ben fotograaf; gespecialiseerd in verhalende zakelijke portretten en websitefotografie. Ik maak professioneel fotografisch beeld dat communiceert en raakt. Dat doe ik voor voor zelfstandig ondernemers, bedrijven en organisaties.