fbpx
AGC Glass - Paulien Kluver Film & Photography
19319
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19319,wp-custom-logo,theme-nouveau,nouveau-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

AGC Glass

About This Project

AGC Glass Europe, wereldwijd de grootste en duurzaamste glasproducent

is een bedrijf met in Nederland 21 vestigingen. Voor hen werd een nieuwe website gebouwd, waarin AGC voor elk van de 21 vestigingen een pagina wilde maken, waarop de medewerkers van de vestigingen zichzelf voorstellen met een foto. Ik mocht voor AGC heel Nederland door om bij alle vestigingen de medewerkers te portretteren; zo ongeveer mijn droom-opdracht! De uitdaging als fotograaf was om wel de zakelijke, professionele uitstraling van dit grote bedrijf te laten zien, maar ook het informele karakter van AGC Nederland. 

 

Te lezen in onderstaande testimonial is dat goed gelukt!

 

“Paulien’s werk past bij alle bedrijven die een zakelijke, professionele uitstraling willen, maar met een informeel karakter. Dit past heel goed bij AGC Nederland en bij onze doelgroep, wij willen zeker geen stijve en formele uitstraling. Wij zijn een grote, professionele onderneming, maar ook een toegankelijk, vriendelijk bedrijf en dat is in de foto’s op onze website heel goed tot uiting gekomen.”

 

AGC Nederland © Paulien Kluver

Als groot bedrijf tóch persoonlijk en toegankelijk overkomen?

Category:
WEBSITEFOTOGRAFIE
Bigtwin Magazine
DOIJ Kozijnonderhoud
BEDRIJFSVIDEO, ZAKELIJK PORTRET