fbpx
DOIJ Kozijnonderhoud - Paulien Kluver Film & Photography
19915
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19915,wp-custom-logo,theme-nouveau,nouveau-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

DOIJ Kozijnonderhoud

About This Project

Voor DOIJ Kozijnonderhoud maakte ik nieuwe portretten voor op hun website en een bedrijfsvideo.

 

DOIJ Kozijnonderhoud wilde graag een bedrijfsvideo die op een leuke, luchtige manier hun werkwijze in de praktijk laat zien. Geen gladde corporate video dus, maar een meer persoonlijke en directe aanpak.

 

Dit was de reactie van André Mulder van DOIJ op de bedrijfsvideo: “De video is af, in alle opzichten! High five!! Heel blij mee!”

En over de voorbereiding en samenwerking voor de bedrijfsvideo: “Je denkt mee, jij pakt daarin ook je verantwoordelijkheid. Jij blijft terug reflecteren. Maar je gaat je gang en maakt er iets moois van. Dat is juist jouw kracht: je timmert het scenario niet dicht, maar houdt ook rekening met hoe de situatie ter plekke is en speelt daarop in. Het resultaat is top.”

 

Over de fotoshoot: “Je doet het relaxed, je bent jezelf. Je laat mensen even op adem komen. Als je meteen in hoge energie zo’n shoot ingaat, dan krijg je op de foto hertjes die in de koplampen kijken. Bij de vorige fotograaf was dat zo; mensen stonden voor de camera met 8 mensen eromheen. Dan ontspan je niet voor de camera en dat zie je terug in de foto’s. Met de foto’s die we nu van jou hebben en hoe de mensen erop staan, wordt onze site veel levendiger en veel meer representatief voor wie wij zijn.”

Bedrijfsvideo DOIJ Kozijnonderhoud

Date:

juni 29, 2021

Category:
BEDRIJFSVIDEO, ZAKELIJK PORTRET
AGC Glass
WEBSITEFOTOGRAFIE
AGC Glass Nederland websitefotografie
Huidtherapie Omniderm
BEDRIJFSVIDEO, WEBSITEFOTOGRAFIE